Les galetes són dades que s’emmagatzemen a l’ordinador de l’usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a un web.

Les galetes es poden utilitzar per emmagatzemar dades de l’usuari mentre està interactuant amb el lloc web per facilitar-li la navegació, conservar les dades de l’usuari per a una anàlisi futura i que es poden conservar per temps indefinit. Les galetes poden ser pròpies o de tercers.

Tipus de galetes que fa servir Addis-Abeba Restaurant:

– Galetes que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix el nostre lloc web com sessions d’usuari, permetre o restringir l’accés a determinades àrees, personalització, seguretat…

– Galetes que permeten l’anàlisi anònima del comportament dels usuaris de la web i que permeten mesurar l’activitat de l’usuari i millorar els llocs web.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar galetes d’anàlisi, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús, que en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir prestar el seu consentiment o no.