combinats 13,50€

TOTES LES NOSTRES ESPECIALITATS ES SERVEIXEN AMB INJERA (PA ETÍOP) I S’ACOMPANYEN D’UNA DELICIOSA AMANIDA D’ENCIAM, TOMÀQUET I ALVOCAT.

SEGAWOT

SEGAWOT

Tires de vedella estofada en confitura de ceba i tomàquet, assaonat amb espècies.

AIB

Formatge fresc amb vinagreta especial de la casa lleugerament picant.

ATKELT

Patates i verdures guisades a l’estil d’Etiòpia.

DOROWOT

dorowot

Pollastre guisat en confitura de ceba, condimentat a l’estil etíop.

Duba

Carbassa, porro, pastanaga, tomàquet i espècies.

MESER KEK

Llenties pelades preparades al més pur estil etíop.

vegetal aterkek

aterkek

Cigrons partits i sofregits a foc lent amb porros i gingebre picat.

TIKEL GOMEN

Col suaument cuita amb ceba, pastanaga, oli i espècies.

Gomen

Bledes cuites amb ceba, all i espècies etíops.

ABEBA GOMEN

Bròquil a l’estil etíop al perfum de coco.

vegetal key ser

key ser

Remolatxa, patates i pastanagues guisades amb ceba i espècies.

Alicha meser

Llenties corals guisades amb salsa de tomàquet, ceba amb cúrcuma, all i gingebre.

Engudai Wot

Xampinyons cuinats amb berbere.

kek

Pèsols partits cuinats amb un sofregit de porro.

vegetal meser kek

meser kek

Llenties pelades preparades al més pur estil etíop.

duba

Carbassa, porro, pastanaga, tomàquet i espècies d’Etiòpia.

Atkelt

Patates i verdures guisades a l’estil d’Etiòpia.

Aib

Formatge fresc amb vinagreta especial de la casa lleugerament picant.

Extres

Extra de Injera (pa etíop): 1,5 €

Extra segawot/dorowot: 6,5 €

Extra vegetals: 5,5 €

Espècies

Berbere: barreja picant d’espècies típica etíop amb bitxo, pebre, all, gingebre, alfàbrega seca, ruda, fenigrec.

Mitmita: pols taronja i conté xilis, llavors de cardamom, clau, canyella, comí, gingebre i sal.

Kibe: mantega clarificada amb diferents espècies com comí, coriandre, curcuma, canyella o nou moscada.

Conté gluten            Picant

plats

SHIRO 

Estofat homogeni del qual l’ingredient principal són els cigrons mòlts.

7,5 €

kifto

Carne de ternera picada muy poco hecha marinada en mitmita.

8,5 €

tibs-restaurante-addis-abeba

TIBS 

Saltat de carn de vedella amb una barreja de verdures.

8,5 €

injera

Extra de pa etíop, elaborat amb farina de teff, un cereal oriünd ric en ferro i fibra, i molt baix en gluten.

1,5 €

pan-ingera-restaurante-addis-abeba

beg wot

Estofat de xai amb una barreja de verdura amb kibbeh servit en un bol.

9,5 €

Postres

TOTES LES NOSTRES DELÍCIES SÓN D’ELABORACIÓ PRÒPIA

BROWNIE CASOLÀ

Elaboració pròpia.

4 €

Pastís de formatge

Elaboració pròpia.

4 €

Pastís de pastanagues

Elaboració pròpia.

4 €

Begudes

St. George Beer

Pale Lager d’Etiòpia 33 cl. | 4,5 %

3,75 €

Llimonada

Refresc natural a força de llimona, aigua i sucre amb un toc de menta i molt gel.

2,75 €

suc de guaiaba

2,75 €

suc de mango

2,75 €

Karkade

Infusió de la flor d’hibiscus amb un toc de menta fresca. Es serveix freda.

2,75 €